Daklook vervangen of repareren

Lood wordt toegepast voor het afdichten van openingen op het dak. Het zorgt ervoor dat aansluitingen van de dakpannen naar bijvoorbeeld de schoorsteen of de dakkapel waterdicht zijn. Ook bij aanbouwen wordt lood toegepast om de aansluiting van het dak naar de gevel af te dichten.

Om dak lekkages te voorkomen is het van belang dat er geen scheuren of gaten in het lood zitten. Dit is een veel voorkomend probleem en kan tot vervelende gevolgen leiden zoals aantasten van het houtwerk en isolatie dit kan in het ernstigste geval gaan rotten.

Wanneer er scheuren of gaten in het lood bevinden, of wanneer dit loshangt, dient het loodwerk te worden gerepareerd of vernieuwd om te zorgen dat het loodwerk weer voor een waterdichte afsluiting zorgt.

Door u loodwerk jaarlijks te laten controleren voorkomt u problemen en bespaard u kosten!

Vragen over Daklook vervangen of repareren?

Of gewoon liever persoonlijk contact?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u


Schatsbergen dakrenovatie & onderhoud

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring en deskundigheid opgedaan met diverse dak systemen. Wij staan voor waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en durven uitdagende projecten aan te pakken.

Schatsbergen dakrenovatie-onderhoud is uw specialist in dakwerken, dakrenovatie en dakonderhoud. Bij ons staat kwaliteit en Klant tevredenheid groots in het vaandel zo wordt iedere klant tevreden geholpen.


  • 24/7 spoedservice

  • Kwaliteits materialen

  • 10-jaar garantie op uw dak

  • Gratis dakinspectie
Tevreden klanten dat telt!
Altijd een medewerker bij u in de buurt

Altijd een vestiging bij u in de buurt
Google Beoordelingen
5,0
Bel ons direct! Bereikbaar via WhatsApp