Gratis Dakinspectie

Is uw dak verouderd of bestaat er bij u twijfel over de staat / kwaliteit van het dak?

Dan kunt u door Schatsbergen dak renovatie-onderhoud kosteloos een dak inspectie laten uitvoeren. Bij een dak inspectie wordt uw dak onder de loep genomen en op alle punten gecontroleerd.

Na de inspectie word de situatie met u mondeling besproken en kan indien gewenst een vrijblijvende offerte worden gemaakt waarin inzichtelijk wordt gemaakt welke werkzaamheden er aan het dak dienen te gebeuren.

De Vakkundige werknemers van Schatsbergen dak renovatie-onderhoud zullen u aan de hand van de bevindingen op het dak uitleggen of er mogelijke stappen moeten worden ondernomen.

Wij kunnen u direct vertellen of er daadwerkelijk wel of geen problemen zijn, wat de oorzaken of gevolgen zijn. Hierdoor voorkomt u vervelende lekkages en krijgt u een deskundig en goed advies wat voor iedereen duidelijk is.

Vragen over Gratis Dakinspectie?

Of gewoon liever persoonlijk contact?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u


Schatsbergen dakrenovatie & onderhoud

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring en deskundigheid opgedaan met diverse dak systemen. Wij staan voor waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en durven uitdagende projecten aan te pakken.

Schatsbergen dakrenovatie-onderhoud is uw specialist in dakwerken, dakrenovatie en dakonderhoud. Bij ons staat kwaliteit en Klant tevredenheid groots in het vaandel zo wordt iedere klant tevreden geholpen.


  • 24/7 spoedservice

  • Kwaliteits materialen

  • 10-jaar garantie op uw dak

  • Gratis dakinspectie
Tevreden klanten dat telt!
Altijd een medewerker bij u in de buurt

Altijd een vestiging bij u in de buurt
Google Beoordelingen
5,0
Bel ons direct! Bereikbaar via WhatsApp