Dakbedekking plat dak

Bij oudere platte daken komt het regelmatig voor dat de dakbedekking door veroudering zijn sterkte verliest. Om lekkage te voorkomen, is het van groot belang dat uw dak in goede staat is. Weersomstandigheden of andere oorzaken zoals slijtage kunnen ervoor zorgen dat uw dak aangetast wordt.

Vooral in vorstrijke of hete periodes kunnen er scheurtjes in de dakhuid ontstaan. De dakbedekking verliest hierdoor zijn functie en is dus niet meer geheel waterdicht. Hierdoor worden de draagbalken – isolatie en het dakbeschot aangetast en kan in het ernstigste geval gaan rotten. Is uw dak verouderd of bestaat er bij u twijfel over de staat / kwaliteit van de dakbedekking, dan kunt u door Schatsbergen dak renovatie-onderhoud kosteloos een dakinspectie laten uitvoeren. Er wordt dan gecontroleerd op de dichtheid van de dakhuid, naadverbindingen, randaansluitingen, hemelwaterafvoeren en goten.

Dakinspectie aanvragen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op!

Vragen over Dakbedekking plat dak?

Of gewoon liever persoonlijk contact?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u


Schatsbergen dakrenovatie & onderhoud

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring en deskundigheid opgedaan met diverse dak systemen. Wij staan voor waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en durven uitdagende projecten aan te pakken.

Schatsbergen dakrenovatie-onderhoud is uw specialist in dakwerken, dakrenovatie en dakonderhoud. Bij ons staat kwaliteit en Klant tevredenheid groots in het vaandel zo wordt iedere klant tevreden geholpen.


  • 24/7 spoedservice

  • Kwaliteits materialen

  • 10-jaar garantie op uw dak

  • Gratis dakinspectie
Tevreden klanten dat telt!
Altijd een medewerker bij u in de buurt

Altijd een vestiging bij u in de buurt
Google Beoordelingen
5,0
Bel ons direct! Bereikbaar via WhatsApp